Privacy statement Bureau Didactiek

 

Bureau Didactiek, gevestigd aan de Zijlsterraklaan 57, 3544 SV te Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Bureau Didactiek gaat zorgvuldig om met privacy en privacygevoelige gegevens van haar  (online) bezoekers. De informatie die wij van je vragen, vragen wij niet zomaar. Wij hebben deze informatie nodig om je beter te kunnen helpen. De persoonlijke informatie die jij ons geeft via onze website, behandelen wij vertrouwelijk en volgens de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In dit privacy statement informeren wij je over de manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, voor welke doeleinden wij persoonsgegevens nodig hebben, hoe jij je privacyrechten kunt uitoefenen en informeren wij je hoe wij omgaan met jouw gegevens.

 

Vragen en klachten
Wanneer je ons een vraag stelt of een klacht indient of wanneer je telefonisch, per e-mail, via sociale media of per post contact opneemt met Bureau Didactiek, kunnen wij jou vragen om contactgegevens voor het afhandelen van je vraag of klacht. Deze persoonsgegevens worden door ons in dit geval alleen voor dit doel gebruikt en zijn alleen toegankelijk voor degenen binnen Bureau Didactiek die zich bezighouden met de afhandeling van je vraag of klacht.

 

Gebruik social media
Als je onze social media gebruikt en daarop vragen stelt en of opmerkingen plaatst dan verzamelen wij dit analytische doeleinden. Lees de privacy statements van Facebook en Twitter om te zien wat zij doen met jouw persoonsgegevens.

 

Wat doet Bureau Didactiek met cookies en klikgedrag?
Bureau Didactiek gebruikt Google Analytics. Daarmee analyseren wij de manier waarop bezoekers onze website gebruiken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid en navigatie van onze website verbeteren. Dit doen wij uiteraard op een privacyvriendelijke manier. Wanneer je onze website bezoekt, worden je gegevens geanonimiseerd. Wij herkennen individuele personen niet.

 

Cookies

Op onze site gebruiken wij cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens je bezoek aan een website op bijvoorbeeld je computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek weer worden herkend door deze website. Door het toestaan van cookies worden je instellingen en voorkeuren onthouden, maar ook kan je onze website hierdoor gemakkelijker gebruiken. Deze cookies zijn niet gekoppeld aan een profiel over jou.

Wij gebruiken verschillende soorten cookies:
• Functionele cookies
Functionele cookies, de zogenoemde PHPSESSID, zijn onmisbaar. Zonder deze cookies werkt onze website niet. Ze zorgen er bovendien voor dat wij onze website kunnen bewerken.
• Analytische cookies
Wij gebruiken analytische cookies alleen om onze website te verbeteren. Hiermee houden wij bijvoorbeeld bij hoeveel mensen onze website bezoeken. Ook meten wij met deze cookies welke webpagina’s goed worden bezocht en hoe lang mensen onze website bekijken. Deze gegevens zijn volledig anoniem.

 

Social media cookies
Ben je ingelogd op Facebook of Twitter? Dan worden er social media cookies op je apparaat geplaatst. Dit gebeurt alleen als je hiervoor expliciet toestemming geeft. De cookies van de betreffende social media-platforms (zoals Facebook en Twitter) zorgen ervoor dat alle social mediafuncties op onze website goed werken. Bovendien verzamelen deze cookies gegevens die wij kunnen gebruiken om je op social media gerichte advertenties te laten zien. Lees de privacy statements van Facebook en Twitter om te zien wat zij doen met de persoonsgegevens die zij via deze cookies verwerken.

Cookies verwijderen of blokkeren
Cookies blijven op je apparaat staan totdat je ze zelf verwijdert of de looptijd ervan verstreken is. Via je browser kan je cookies uitzetten. Let wel op: dit kan ervoor zorgen dat onze website minder goed of zelfs helemaal niet werkt. Wil je niet dat er cookies op je apparaat worden bewaard? Dan kan je deze handmatig verwijderen. Wil je helemaal niet dat onze website cookies plaatst, dan kan je deze automatisch blokkeren via je browser.

 

Met wie delen wij je persoonsgegevens?
Wij verkopen jouw persoonsgegevens niet aan derden. Ook delen wij jouw gegevens alleen als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou.
Met bedrijven die jouw gegevens verwerken, hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten. Zo zorgen wij ervoor dat je gegevens veilig en vertrouwelijk worden verwerkt.

Hoe kun je je privacyrechten uitoefenen?
Jij hebt het recht bedrijven te verzoeken inzage te geven in jouw persoonsgegevens. Tevens kun je hen vragen jouw gegevens te wijzigen of verwijderen. Een verzoek voor inzage/wijziging/verwijdering kun je sturen naar marieke@bureaudidactiek.nl. Omdat wij er zeker van willen zijn dat jij de persoon bent die je zegt te zijn, dien je een kopie ID of Rijbewijs mee te sturen met je aanvraag. Wij willen natuurlijk niet dat wij jouw gegevens delen met iemand anders dan jijzelf. Jouw BSN nummer hoeft niet zichtbaar te zijn, het document nummer wel. Wij verwijderen de kopie zodra jouw verzoek is afgehandeld.

 

Heb je vragen of een klacht?
Bureau Didactiek neemt de bescherming van jouw gegevens heel serieus. Wij nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Als je het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via marieke@bureaudidactiek.nl. Je hebt ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Tot slot
Wij behouden ons het recht voor dit privacy statement te wijzigen, de meest recente versie staat op deze pagina. Wijzigingen publiceren wij op deze website. Hopelijk hebben wij je meer duidelijkheid kunnen geven over waarom en hoe wij je gegevens bewaren.

Contact
Bureau Didactiek
Marieke Regeling
Zijlsterraklaan 57
3544 SV Utrecht
06-25372210
www.bureaudidactiek.nl
marieke@bureaudidactiek.nl